Gastenboek!!   Home

Gefeliciteerd! Via de QR code zijn jullie bij onze website terecht gekomen!

Lieve vrienden en familie,

We weten niet hoe het jullie vergaat, maar een paar maanden geleden wisten wij nog helemaal niet wat een QR code was. Net zoals we met onze oren zaten te klapperen toen onze neven het vorig jaar over ‘apps’ hadden.

Tja, in 2012 zijn we allebei ‘veertigers’, dan krijg je dat ;-)

Toch is het grappig en ook bijzonder als je bedenkt dat wij aan de wieg hebben gestaan van het computertijdperk. De dood van Steve Jobs afgelopen jaar was echt gedenkwaardig: het zal een naam zijn die niet meer weg te denken is uit de geschiedenis.

Vaak sta je er niet bij stil wat voor veranderingen bepaalde uitvindingen teweeg brengen..

Toen onze oma’s en opa’s overleden, hadden we het er vol bewondering over dat zij de komst van de auto en de telefoon hadden meegemaakt. En onze ouders herinneren zich nog de eerste keer dat ze TV keken en de vol automatische wasmachine die op een gegeven moment werd aangeschaft..

Maar moet je kijken wat er nu gebeurt! We hebben digitale camera’s, fotorolletjes zijn praktisch uit de winkels verdwenen; we gaan over naar LED verlichting – straks weten kinderen echt niet meer wat een peertje is.. (dat kun je eten toch??); en CD’s: dat is hopeloos ouderwets, je download je muziek gewoon van internet.

En dan de communicatie: Facebook, Twitter, What’s app, pingen. Hoezo mail, telefoon, of sms? Laat staan een kaartje of een brief..

Gelukkig is één ding van alle tijden: en dat is gewoon gezellig bij elkaar langs gaan voor een bak koffie of een borrel.

Daarom: ook in 2012 zien we weer uit naar leuke gesprekken, wandelingen, dansfeestjes, ouderwets klaverjassen (met echte kaarten), kolonisten en alle bomen die we dan weer kunnen opzetten.

Dus: kom gerust eens langs, maar eh, doe van tevoren wel ff een what’s-appje of zo ;-)

Veel liefs, Annemarie en Susanne