Buiten  Bijkeuken  Hal  Keuken  Schuur  Stookhok  Studeerkamer  WC  Woonkamer

 Gastenboek!!   Home

STUDEERKAMER

 

week 36 Roel heeft precies aangegeven waar wel en geen vloerverwarming moet komen. Waar de deuren staan komt straks een extra verwarming (één lage designradiator uit de kamer), omdat de ramen van de studeerkamer op het noorden zijn en er dus weinig warmte van buitenaf de kamer in komt. In de winter is dit altijd een koude ruimte, met de vloerverwarming én een extra radiator moet dit dus opgelost zijn.

Hier komt straks dus de radiator.

 

15 augustus Nu de schuur klaar is, kan de studeerkamer leeggehaald worden. Het laminaat moet hier uit, omdat ook hier vloerverwarming komt.

Susanne heeft het laminaat al verwijderd.

Alleen de telefooncentrale hangt er nog.

De tegels moeten nog uit de woonkamer verwijderd worden, dus de koffiehoek gaat naar de studeerkamer.

 

begin augustus:

In de studeerkamer wordt het laminaat verwijderd. Ook hier wordt vloerverwarming aangelegd en krijgen we de nieuwe tegels. Omdat de studeerkamer op het noorden ligt, is het er 's winters altijd erg koud. Daarom wordt als extra verwarming één van de lage radiatoren uit de woonkamer in de studeerkamer geplaatst.

De eerste weken zal de studeerkamer als extra opslagruimte dienen. Maandag na de vakantie zetten we hier de spullen uit de schuur neer, zodra de nieuwe bijkeuken klaar is kunnen de spullen terug en kan de studeerkamer ook helemaal leeg gemaakt worden.

 

 

Studeerkamer in de oude situatie: de werkplek van Susanne.

De werkplek van Annemarie.

De studeerkamer wordt tijdens de eerste weken van de verbouwing als extra opslagruimte gebruikt.

Voorlopig hebben we de logeerkamer boven als studeerkamer ingericht. Een prima plekje!